Pærechutney smakar nydeleg til ost.

Det er godt som tilbehør til kylling, kalkun og svinekjøt.

Ingrediens og tilbehør til carry-retter

Pære chutney

Eple- og pæreprim kan brukast som pålegg på brød. Det kan òg vera tilbehør til is og desserter. I Nederland er dette pålegg som står på dei fleste frukostbord. Der heiter det Stroop. Primen er laga av eplejuice som er dampa ned til runt ein tidel. Det er tilsett 1 dl  mørkt sukker pr liter med juice.

Eple- og pæreprim

Pære og myske er ein perfekt kombinasjon. Dei hever kvarandre til nye høgder. I eit glas med pærer er det 4,5 pærer og sukkerlake av vatn, økologisk rårørsukker og myske.

Hermetiske pærer med myske

Stikkelsbærsyltetøy er Arjen sin favoritt. Han et det kvar dag på frukostblandinga si. No er buskane våre blitt så store at me kan laga litt for sal. Det er ikkje lett å få kjøpt stikkelsbærsyltetøy, og mange har gløymt kor godt dette er.

Vårt stikkelsbærsyltetøy er laga med sukker og blå Jam.

Stikkelsbær syltetøy

Ring oss på:

(+47) 996 40 120 Marna

(+47) 410 86 016 Arjen

Organisasjonsnr: 988010367 

Hardanger Rom & Harmonium

v/ Arjen L. H. Stolk og Marna Roer

Herandsvegen 325

5628 HERAND

NORWAY

Web design: Marna Roer

  • Facebook Social Icon